FORGOT YOUR DETAILS?

Spa Massage Therapies

Relax Massage – Διάρκεια: 60’ / Τιμή: 30€
Το Relax μασάζ αφοράθεραπεία σε όλο το σώμα και χρησιμοποιείται ως μέσο αναζωογόνησης και ευεξίας, μειώνει τους πόνους, το άγχος και τοστρες αλλά και για καθαρά θεραπευτικούς σκοπούς, καταπραΰνει σωματικούς πόνους, αλλά και παθήσεις, (Χαλαρώνει τους μυς,Προσθέτει υγιή λάμψη στο δέρμα, Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, Ενισχύει το εύρος της κίνησης, Αυξάνει την ενέργεια).


Kids Massage (Παιδικό Μασάζ) – Διάρκεια: 40’ / Τιμή: 20€
Η τακτική χρήση μασάζ μπορεί να βοηθήσει το παιδί να αποκτήσει πιο ισορροπημένη ζωή.Βοηθάει στην ανάπτυξη του παιδιού μύες – οστά, αναγνωρίζει καλύτερα το σώμα του αυξάνει τις αθλητικές επιδόσεις του,βοηθάει στην πρόληψη από ασθένειες – αρρώστιες, έχει καλύτερη ποιότητα ύπνου καθώς ενισχύει σταδιακά και τηναυτοπεποίθηση του.


Anti – Stress Back & Neck Massage – Διάρκεια: 45’ / Τιμή: 25€
Μυοχαλαρωτικό Μασάζ για αυχένα και πλάτη, είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να μειώσουντο στρες στην καθημερινή ρουτίνα τους, να βελτιώσουν την κυκλοφορία, να χαλαρώσουν το μυαλό, να ενισχύσουν τη ροή τουαίματος, να θωρακίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να μειώσουν το σωματικό πόνο από ημικρανίες και πονοκεφάλους.


Ippokrateio Massage (Ancient Greek Massage) – Διάρκεια: 70’ / Τιμή: 55€
Μια τεχνική προσαρμοσμένη στην μέθοδο του Ιπποκράτη και την αρχαιοελληνική παράδοση. Ηδιαδικασία ξεκινά με μάλαξη χρησιμοποιώντας μείγμα αγνού παρθένου ελαιόλαδου, βοτάνων, αιθέριων ελαιών και πούδραζεόλιθου με χρήση ειδικής βούρτσας για τόνωση του δέρματος. Ακολουθεί μέθοδος που περιλαμβάνει βεντούζες για περισσότερηευεξία και ένα αίσθημα ευφορίας, η τεχνική ολοκληρώνεται με μασάζ κεφαλής ολοκληρώνοντας έτσι την αναζωογόνηση τουσώματος.


Deep Tissue Massage – Διάρκεια: 30’ / Τιμή: 25€ ή Διάρκεια: 60’  / Τιμή: 40€
Το θεραπευτικό μασάζ μπορεί να χαλαρώσει τους μυς, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος,βοηθά συνδέσμους και τένοντες, κρατώντας τους εύπλαστους, διεγείρει επίσης το δέρμα και το νευρικό σύστημα, ενώταυτόχρονα μειώνει τη συναισθηματική και σωματική καταπόνηση, συχνά συνιστάται ως μέρος ενός τακτικού προγράμματος γιατη διαχείριση του άγχους. Έχει επίσης ειδικές κλινικές χρήσεις ή επανορθωτική θεραπεία.


Massage για Εγκύους – Διάρκεια: 40’ / Τιμή: 30€
Το μασάζστην εγκυμοσύνη είναι απόλυτα ασφαλές ακόμη και λίγες μέρες πριν τη γέννα. Ξαπλώνοντας αναπαυτικά σε μαξιλάρια, η έγκυοςμπορεί να δεχτεί το μασάζ και να ξεμπλοκάρουν όλα τα σημεία που το έχουν ανάγκη. Το μασάζ γίνεται μόνο με φυτικόλάδι(π.χ. αμυγδαλέλαιο, λάδι αβοκάντο ή λάδι ελιάς που είναι ιδιαίτερα ενυδατικό).Η χρήση αιθέριων ελαίων γίνεται μόνομε σύμφωνη γνώμη του γιατρού και μετά το πρώτο τρίμηνο της κύησης.


Relaxing Foot Massage – Διάρκεια: 30’ / Τιμή: 20€
Ιδανικόμασάζ στα πόδια ώστε να διώξει την ένταση και να βοηθήσει την καλή κυκλοφορία του αίματος.


Reflexology Massage – Διάρκεια: 30’ / Τιμή: 30€
Στόχοςτου ρεφλεξολόγου, με την κατάλληλη πίεση στα αντανακλαστικά σημεία του πέλματος ενός ασθενή, είναι να προσδιορίσει ποιασημεία του σώματος του δεν λειτουργούν σωστά και να απελευθερώσει τη θεραπευτική ικανότητα του ίδιου του ασθενή, μέσωτης χαλάρωσης, ώστε να αυτοθεραπευτεί.


Sport Therapeutic Massage – Διάρκεια: 50’ / Τιμή: 30€
Τοαθλητικό μασάζ σε όλο το σώμα γίνεται για να βοηθήσει τον αθλητή να επανέλθει σε μια καλή σωματική κατάσταση ύστερα απόμία ή πολλές κουραστικές προπονήσεις και/ή τραυματισμό-ούς. Είναι ένα είδος θεραπείας που βοηθάει τον αθλητή ν’ανακουφιστεί από το στρες και την ένταση που δημιουργείται στους ιστούς του σώματος, κατά τη διάρκεια μιας φυσικήςάσκησης.


Anti Cellulite Massage (Κυτταρίτιδα) – Διάρκεια: 60’ / Τιμή: 35€
Με την θεραπεία αυτή διαλύονται τα λιποκύτταρα βοηθώντας το δέρμα να είναι ξανά λείο,σφριγηλό, απαλό και μεελαστικότητα.


Lymphatic drainage Massage – Διάρκεια: 60’ / Τιμή: 35€
Τολεμφικό μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνει την κυκλοφορία της λέμφου. Το καλό αποτέλεσμα είναι,ότι μ’ αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός πιο γρήγορα απελευθερώνεται από τις τοξίνες, τα αιμοφόρα αγγεία μεταφέρουν πιοαποτελεσματικά το αίμα μεταξύ της καρδιάς και των διάφορων οργάνων, επίσης και οι διεργασίες ανάπλασης στο σώμα γίνονταιπιο γρήγορα. Για αυτό τον λόγο το λεμφικό μασάζ χρησιμοποιείται ως μέσο καταπολέμησης της κυτταρίτιδας καθώς βοηθά πολύκαι στον μεταβολισμό μας.


Four Hands Massage (4 χέρια) – Διάρκεια: 60’ / Τιμή: 50€
Μοναδικός συνδυασμός τεχνικών μασάζ, εκτελούμενες από δύο θεραπεύτριες ταυτόχρονα. Μεμοναδική αρμονία και χάρη,καταφέρνουμε με τη συγκεκριμένη θεραπεία να πολλαπλασιάσουμε τις ευεργετικές επιδράσεις τουμασάζ, πιο άμεσα, πιοδυναμικά, πιο περίτεχνα και πιο… μαγικά.


Soma Biotherapy Deluxe (σώμα & κεφάλι) – Διάρκεια: 70’ / Τιμή: 40€
Στην εφαρμογή του συγκεκριμένου μασάζ χρησιμοποιούμε λάδι ελιάς ο «κίτρινος χρυσός» τηςαντιγηραντικής διατροφής και τηςομορφιάς . Μαλάξεις ήπιας μορφής στην πλάτη, στον αυχένα, στο κεφάλι και όλο το σώμα . Οθεραπευτής δουλεύειχρησιμοποιώντας μια ευρεία γκάμα πιέσεων και ρυθμών για να επιφέρει την απόλυτη χαλάρωση. Η θεραπείαολοκληρώνετε μεενυδατική μάσκα προσώπου από αγνό Χαρουπόμελο για λάμψη και ενυδάτωση.


Aroma Therapy Massage – Διάρκεια: 60’ / Τιμή: 35€
Ανακαλύψτε την αρχαία παράδοση της αρωματοθεραπείας με μασάζ σε όλο το σώμα και νιώστετην θεραπευτική επίδραση τωναιθέριων ελαίων (τριαντάφυλλο, γιασεμί, σανταλόξυλο, κα. που σας οδηγούν σε ένα ταξίδι προςτην απόλυτη χαλάρωση και τηνεξισορρόπηση σώματος και πνεύματος.


Bamboo Massage (Μασάζ με ξυλάκια Μπαμπού) – Διάρκεια: 60’ / Τιμή: 35€
Ιδανική μέθοδος για χαλάρωση, ενεργειακή ροή και αποτοξίνωση του σώματος με συνδυαστικέςκινήσεις των χεριών, όπωςμάλαξη, πίεση και ελαφρά συμπίεση με τη χρήση καλαμιών μπαμπού. Τα bamboo χρησιμοποιούνται μεκυλινδρικές κινήσεις καιείναι ιδανικά για να ξεκουράσουν από πόνους της πλάτης, των ώμων και του λαιμού.Χρησιμοποιούνται επίσης για ναενεργοποιήσουν τα ενεργειακά πεδία του σώματος με πιέσεις στους μεσημβρινούς. Προτεινόμενοmassage για ανόρθωση καικυτταρίτιδα. Το bamboo massage είναι μία παραδοσιακή ειδικότητα μάλαξης που υποστηρίζει τομυο-σκελετικό σύστημα, τοδερματικό ιστό, τα αγγεία (ειδικά το φλεβικό και το λεμφικό σκέλος του κυκλοφορικούσυστήματος), τους περιφερικούςνευρικούς υποδοχείς και το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα.


Hot Stone Massage (Μασάζ με Ηφαιστειακές Πέτρες) – Διάρκεια: 70’ / Τιμή: 40€
Το massage αυτό χρησιμοποιεί λείες, επίπεδες, και θερμαινόμενες ηφαιστειακές πέτρες μευψηλή ποιότητα συγκράτησηςθερμότητας. Τοποθετούμενες σε καίρια σημεία του σώματος (τσάκρα) η ενεργειακή τους φύση σεσυνδυασμό με τις φυσικές τουςιδιότητες έχουν καταπληκτικά αποτελέσματα. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τις πέτρες για νακάνει μασάζ σε ορισμένες περιοχέςτου σώματος. Οι πέτρες αυτές έχουν αναλγητικές ιδιότητες, αγγειοδιασταλτική δράση,ανακουφίζουν από μυϊκούς πόνους καιβελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος καθώς και την μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς.


Thalassotherapy Massage (Μασάζ με Όστρακα) – Διάρκεια: 60’ / Τιμή: 40€
Μασάζ με μεγάλα Όστρακα. Η θεραπεία αυτή είναι μία ολιστική προσέγγιση, εμπνευσμένη απόαρχαίες φυσικές τεχνικές τουμασάζ. Απολαύστε την με ζεστό έλαιο σε όλο το σώμα σε συνδυασμό με διάφορες τεχνικέςμάλαξης, μια πρωτόγνωρη εμπειρίαχαλάρωσης και ηρεμίας.


Lava Shells Massage (Μασάζ με ζεστά Κοχύλια) – Διάρκεια: 70΄ / Τιμή: 65€
Η μοναδικότητα του (Lava Shells Massage) είναι η δύναμη της αφής και της ευωδιάς.Απολαύστε τροπικό μασάζ με αληθινάκοχύλια που αναδύουν με φυσικό τρόπο ιόντα ασβεστίου τα οποία μεταφέρονται απ’ ευθείαςστο δέρμα μέσω της δράσης τηςθερμότητας. Ενώ τα κοχύλια κυλούν ζεστά εναλλάξ στο σώμα σας με έντονες και ήπιες κινήσεις,εξαλείφουν την ένταση τωνμυών, ηρεμούν το νευρικό σύστημα, ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.Απολαύστε ένα ολοκληρωμένοτελετουργικό που θα σας ταξιδέψει στα απέραντα του βυθού της θάλασσας ένα κόσμο γεμάτομυστικά, μια πηγή ευεξίας καιομορφιάς.


Herbal oil Massage (Μασάζ με Πουγκιά) – Διάρκεια: 60’ / Τιμή: 40€
Το μυστικό της πιο βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης προέρχεται από τα βάθη τηςΝοτιοανατολικής Ασίας, μεταφέροντας τοαπόσταγμα της ινδονησιακής τέχνης του μασάζ. Μια μοναδική θεραπεία που ενεργοποιείτον οργανισμό βελτιώνει τηνκυκλοφορία και περιορίζει τις τοξίνες. Ειδικά πουγκιά γεμάτα βότανα και κρύσταλλα αλάτωνβυθίζονται μέσα σε θεραπευτικάαιθέρια έλαια που θα διαλέξει ο θεραπευτής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα λινά πουγκιά πουπεριέχουν καρπούςκοκκοφοίνικα, λεμόνι, βότανα και μπαχαρικά και έχουν θερμανθεί στους 140οC, αρχίζουν τις διαδρομές τηςαπόλαυσης,ενεργοποιώντας τους θερμικούς δέκτες του σώματος και απελευθερώνοντας τα πολύτιμα συστατικά τους. Θααπολαύσετε έναμοναδικό massage που θα σας χαλαρώσει και φεύγοντας θα νιώθετε εντελώς ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.


Lomi- Lomi – Διάρκεια: 60’ / Τιμή: 50€
Είναι μια από τιςωραιότερες τεχνικές μασάζ που υπάρχουν καθώς εκτός της βαθιά χαλαρωτικής μυϊκής μάλαξης, επίσηςπεριλαμβάνει μακριέςσυνεχόμενες κινήσεις με ρευστότητα, οι οποίες δίνουν την αίσθηση πολλών χεριών κατά μήκος τουσώματος.Ο θεραπευτής τουLomi Lomi, χρησιμοποιεί διαισθητική κίνηση, αναπνοές, ρυθμό, εστιασμένη πρόθεση και αγάπη για ναενεργοποίηση το σώμα καινα φέρει βαθιές αλλαγές και εξισορρόπηση στον δέκτη. Τα χέρια λειτουργούν σαν μια προέκταση τηςκαρδιάς (στην Αμερική τοαποκαλούν και “loving hands massage “τα χέρια της αγάπης” ) και αυτό ίσως το καθιστά ποιόαποτελεσματικό στο να επηρεάζεισε ψυχικό και πνευματικό επίπεδο τον δέκτη.Οι μακριές, ρυθμικές, σαρωτικές κινήσεις του Lomi Lomi που παρομοιάζονται μετα κύματα του ωκεανού, καθαρίζουν καιαπομακρύνουν τις εντάσεις από το σώμα “ξεμπλοκάρουν” αφήνοντας δέκτη και δότηαναζωογονημένους.


Candle oil Massage – Διάρκεια: 70’ / Τιμή: 40€
Το Μασάζγίνεται σε όλο το σώμα με ζεστό λάδι απo κερί που λιώνει. Μοναδική και πρωτότυπη αίσθηση χαλάρωσης σε συνδυασμόμεαρώματα από αιθέρια έλαια που σας ταξιδεύουν σε ονειρεμένους τόπους. Αφεθείτε στο ζεστό κερί να ενεργήσει και μετάτηνθεραπεία ώστε να δώσει στο σώμα σας ότι ακριβώς χρειάζεται. Βαθιά ενυδάτωση που θα διαρκέσει για μέρες.


Straightener Massage – Διάρκεια: 50’ / Τιμή: 35€
ΤοMassage αυτό εφαρμόζεται με χέρια, δάχτυλα, αγκώνες, γόνατα , αντιβράχιο και πιέσεις με τα πόδια. Στόχος μας είναι,μύες,τένοντες, και οι αρθρώσεις να ξεμπλοκάρουν απ την καθημερινή κακή στάση του σώματος που έχει ως αποτέλεσμαχρόνιουςπόνους. Η οξυγόνωση, η αιμάτωση και η ενεργειακή ροή αυξάνονται σημαντικά κατά τη διάρκεια της θεραπείαςπροσφέρονταςευεργετικά αποτελέσματα στην ψυχική και σωματική μας υγεία.


Thai Oil Massage – Διάρκεια: 60’ / Τιμή: 40€
Η εφαρμογήτου γίνεται στο πάτωμα με μαγιό και είναι ιδανικό μασάζ για το καλοκαίρι.To thai massage με έλαια συνδυάζει τηνπαραδοσιακή και αρχαία τέχνη του ταϊλανδέζικου μασάζ χρησιμοποιώντας διατάσειςκαι ποικίλες μορφές πιέσεων δουλεύονταςκυρίως με δάκτυλα, παλάμες, αγκωνές και πήχεις.


Aloe Vera Massage – Διάρκεια: 60’ / Τιμή: 35€
Το μασάζ μεaloe βοηθά στην ενυδάτωση – ανάπλαση της επιδερμίδας καθώς η διαδικασία της μάλαξης σε όλο το σώμα χαρίζειευεξία καιαναζωογόνηση. Ιδανικό για αφυδατωμένα δέρματα και μετά από έκθεση στον ήλιο (ηλιοθεραπεία).


Royal Honey Therapy – Διάρκεια: 70’ / Τιμή: 45€
Στηνεφαρμογή του συγκεκριμένου μασάζ χρησιμοποιούμε μέλι που αναμειγνύεται με αρωματικό έλαιο.Η θεραπεία ξεκινά με απολέπισηστα πόδια (Πίλινγκ και Ποδόλουτρο) και συνεχίζει το τελετουργικό για την απόλυτη χαλάρωσημε ένα Full Body Massage.


Olive Tree Therapy (με λάδι ελιάς) – Διάρκεια: 60’ / Τιμή: 40€
Μασάζ με λάδι Ελιάς αυτή η πανάρχαια τεχνική έχει θεραπευτικές , καταπραϋντικές καιχαλαρωτικές ιδιότητες. Ζεστό λάδι και αιθέρια έλαια σε έναν ιδανικό συνδυασμό για μασάζ το οποίο βελτιώνει τη σωματικήκαι την ψυχική μας υγεία.


Massage Πλάτης & Κεφαλής (Back & Head Massage) – Διάρκεια: 45’ / Τιμή: 35€
Αναζωογονητικό και χαλαρωτικό μασάζ, αποφορτίζει – ανακουφίζει από το καθημερινό άγχοςκαι βελτιώνει συμπτώματα όπως ημικρανίες, πονοκέφαλοι και πόνοι στην πλάτη.

TOP