FORGOT YOUR DETAILS?

Relax Massage – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 45€
Το Relax μασάζαφορά θεραπεία σε όλο το σώμα και χρησιμοποιείται ως μέσο αναζωογόνησης και ευεξίας, μειώνει τους πόνους, το άγχος καιτο στρες αλλά και για καθαρά θεραπευτικούς σκοπούς, καταπραΰνει σωματικούς πόνους,αλλά και παθήσεις, (Χαλαρώνει τουςμυς, Προσθέτει υγιή λάμψη στο δέρμα, Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, Ενισχύει τοεύρος της κίνησης, Αυξάνει τηνενέργεια).


Relax Massage Essential or Olive Oil Massage + Peeling – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 60€
Αυτή η πανάρχαια τεχνική έχει θεραπευτικές , καταπραϋντικές και χαλαρωτικέςιδιότητες. Ζεστό λάδι Ελιάς και αιθέρια έλαια σε έναν ιδανικό συνδυασμό για μασάζ το οποίο βελτιώνει τη σωματική και τηνψυχική μας υγεία. Η θεραπεία ξεκινά με ένα πίλινγκ σε όλο το σώμα για λαμπερή επιδερμίδα και ακολουθεί μασάζ με ζεστόέλαιο + αιθέρια έλαια σε έναν ιδανικό συνδυασμό, απολαύστε στο χώρο μας ένα ταξίδι στην φύση.


Anti – Stress Back & Neck Massage – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 40€
Μυοχαλαρωτικό Μασάζ για αυχένα και πλάτη, είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν ναμειώσουν το στρες στην καθημερινήρουτίνα τους, να βελτιώσουν την κυκλοφορία, να χαλαρώσουν το μυαλό, να ενισχύσουν τηροή του αίματος, να θωρακίσουν τοανοσοποιητικό σύστημα και να μειώσουν το σωματικό πόνο από ημικρανίες και πονοκεφάλους.


Ippokrateio Massage (Ancient Greek Massage) – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 65€
Μια τεχνική προσαρμοσμένη στην μέθοδο του Ιπποκράτη και την αρχαιοελληνικήπαράδοση.Η διαδικασία ξεκινά με μάλαξη χρησιμοποιώντας μείγμα αγνού παρθένου ελαιόλαδου, βοτάνων, αιθέριων ελαιών καιπούδραζεόλιθου με χρήση ειδικής βούρτσας για τόνωση του δέρματος.Ακολουθεί μέθοδος που περιλαμβάνει βεντούζες γιαπερισσότερη ευεξία και ένα αίσθημα ευφορίας, η τεχνική ολοκληρώνεται μεμασάζ κεφαλής ολοκληρώνοντας έτσι τηναναζωογόνηση του σώματος.


Deep Tissue Massage – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 60€
Τοθεραπευτικό μασάζ μπορεί να χαλαρώσει τους μυς, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά συνδέσμους καιτένοντες,κρατώντας τους εύπλαστους, διεγείρει επίσης το δέρμα και το νευρικό σύστημα, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τησυναισθηματικήκαι σωματική καταπόνηση, συχνά συνιστάται ως μέρος ενός τακτικού προγράμματος για τη διαχείριση τουάγχους. Έχει επίσηςειδικές κλινικές χρήσεις ή επανορθωτική θεραπεία.


Sport Therapeutic Massage – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 55€
Το αθλητικό μασάζ σε όλο το σώμα γίνεται για να βοηθήσει τον αθλητή να επανέλθεισε μια καλή σωματική κατάσταση ύστερααπό μία ή πολλές κουραστικές προπονήσεις και/ή τραυματισμό-ούς. Είναι ένα είδοςθεραπείας που βοηθάει τον αθλητή ν’ανακουφιστεί από το στρες και την ένταση που δημιουργείται στους ιστούς του σώματος,κατά τη διάρκεια μιας φυσικήςάσκησης.


Anti Cellulite Massage (Κυτταρίτιδα) – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 45€
Με την θεραπεία αυτή διαλύονται τα λιποκύτταρα βοηθώντας το δέρμα να είναι ξανάλείο, σφριγηλό, απαλό και μεελαστικότητα.


Lymphatic drainage Massage – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 55€
Το λεμφικό μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνει τηνκυκλοφορία της λέμφου. Το καλό αποτέλεσμαείναι, ότι μ’ αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός πιο γρήγορα απελευθερώνεται από τιςτοξίνες, τα αιμοφόρα αγγεία μεταφέρουνπιο αποτελεσματικά το αίμα μεταξύ της καρδιάς και των διάφορων οργάνων, επίσης καιοι διεργασίες ανάπλασης στο σώμαγίνονται πιο γρήγορα. Για αυτό τον λόγο το λεμφικό μασάζ χρησιμοποιείται ως μέσοκαταπολέμησης της κυτταρίτιδας καθώςβοηθά πολύ και στον μεταβολισμό μας.


Four Hands Massage (4 χέρια) – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 80€
Μοναδικός συνδυασμός τεχνικών μασάζ, εκτελούμενες από δύο θεραπεύτριεςταυτόχρονα. Με μοναδική αρμονία και χάρη,καταφέρνουμε με τη συγκεκριμένη θεραπεία να πολλαπλασιάσουμε τις ευεργετικέςεπιδράσεις του μασάζ, πιο άμεσα, πιοδυναμικά, πιο περίτεχνα και πιο… μαγικά.


Soma Biotherapy Deluxe (σώμα & κεφάλι) – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 60€
Στην εφαρμογή του συγκεκριμένου μασάζ χρησιμοποιούμε λάδι ελιάς ο «κίτρινοςχρυσός» της αντιγηραντικής διατροφής και τηςομορφιάς . Μαλάξεις ήπιας μορφής στην πλάτη, στον αυχένα, στο κεφάλι και όλοτο σώμα . Ο θεραπευτής δουλεύειχρησιμοποιώντας μια ευρεία γκάμα πιέσεων και ρυθμών για να επιφέρει την απόλυτη χαλάρωση.Η θεραπεία ολοκληρώνετε μεενυδατική μάσκα προσώπου από αγνό Χαρουπόμελο για λάμψη και ενυδάτωση.


Aroma Therapy Massage – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 45€
Ανακαλύψτε την αρχαία παράδοση της αρωματοθεραπείας με μασάζ σε όλο το σώμα καινιώστε την θεραπευτική επίδραση τωναιθέριων ελαίων (τριαντάφυλλο, γιασεμί, σανταλόξυλο, κα. που σας οδηγούν σε έναταξίδι προς την απόλυτη χαλάρωση και τηνεξισορρόπηση σώματος και πνεύματος.


Bamboo Massage (Μασάζ με ξυλάκια Μπαμπού) – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 55€
Ιδανική μέθοδος για χαλάρωση, ενεργειακή ροή και αποτοξίνωση του σώματος μεσυνδυαστικές κινήσεις των χεριών, όπωςμάλαξη, πίεση και ελαφρά συμπίεση με τη χρήση καλαμιών μπαμπού. Τα bambooχρησιμοποιούνται με κυλινδρικές κινήσεις καιείναι ιδανικά για να ξεκουράσουν από πόνους της πλάτης, των ώμων και τουλαιμού. Χρησιμοποιούνται επίσης για ναενεργοποιήσουν τα ενεργειακά πεδία του σώματος με πιέσεις στους μεσημβρινούς.Προτεινόμενο massage για ανόρθωση καικυτταρίτιδα. Το bamboo massage είναι μία παραδοσιακή ειδικότητα μάλαξης πουυποστηρίζει το μυο-σκελετικό σύστημα, τοδερματικό ιστό, τα αγγεία (ειδικά το φλεβικό και το λεμφικό σκέλος τουκυκλοφορικού συστήματος), τους περιφερικούςνευρικούς υποδοχείς και το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα.


Hot Stone Massage (Μασάζ με Ηφαιστειακές Πέτρες) – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 55€
Το massage αυτό χρησιμοποιεί λείες, επίπεδες, και θερμαινόμενες ηφαιστειακέςπέτρες με υψηλή ποιότητα συγκράτησηςθερμότητας. Τοποθετούμενες σε καίρια σημεία του σώματος (τσάκρα) η ενεργειακή τουςφύση σε συνδυασμό με τις φυσικές τουςιδιότητες έχουν καταπληκτικά αποτελέσματα. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τις πέτρες γιανα κάνει μασάζ σε ορισμένες περιοχέςτου σώματος. Οι πέτρες αυτές έχουν αναλγητικές ιδιότητες, αγγειοδιασταλτική δράση,ανακουφίζουν από μυϊκούς πόνους καιβελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος καθώς και την μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς.


Thalassotherapy Massage (Μασάζ με Όστρακα) – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 55€
Μασάζ με μεγάλα Όστρακα. Η θεραπεία αυτή είναι μία ολιστική προσέγγιση,εμπνευσμένη από αρχαίες φυσικές τεχνικές τουμασάζ. Απολαύστε την με ζεστό έλαιο σε όλο το σώμα σε συνδυασμό με διάφορεςτεχνικές μάλαξης, μια πρωτόγνωρη εμπειρίαχαλάρωσης και ηρεμίας.


Lava Shells Massage (Μασάζ με ζεστά Κοχύλια) – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 80€
Η μοναδικότητα του (Lava Shells Massage) είναι η δύναμη της αφής και της ευωδιάς.Απολαύστε τροπικό μασάζ με αληθινάκοχύλια που αναδύουν με φυσικό τρόπο ιόντα ασβεστίου τα οποία μεταφέρονται απ’ ευθείαςστο δέρμα μέσω της δράσης τηςθερμότητας. Ενώ τα κοχύλια κυλούν ζεστά εναλλάξ στο σώμα σας με έντονες και ήπιες κινήσεις,εξαλείφουν την ένταση τωνμυών, ηρεμούν το νευρικό σύστημα, ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.Απολαύστε ένα ολοκληρωμένοτελετουργικό που θα σας ταξιδέψει στα απέραντα του βυθού της θάλασσας ένα κόσμο γεμάτομυστικά, μια πηγή ευεξίας καιομορφιάς.


Herbal oil Massage (Μασάζ με Πουγκιά) – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 60€
Το μυστικό της πιο βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης προέρχεται από τα βάθη τηςΝοτιοανατολικής Ασίας, μεταφέροντας τοαπόσταγμα της ινδονησιακής τέχνης του μασάζ. Μια μοναδική θεραπεία που ενεργοποιείτον οργανισμό βελτιώνει τηνκυκλοφορία και περιορίζει τις τοξίνες. Ειδικά πουγκιά γεμάτα βότανα και κρύσταλλα αλάτωνβυθίζονται μέσα σε θεραπευτικάαιθέρια έλαια που θα διαλέξει ο θεραπευτής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα λινά πουγκιά πουπεριέχουν καρπούςκοκκοφοίνικα, λεμόνι, βότανα και μπαχαρικά και έχουν θερμανθεί στους 140οC, αρχίζουν τις διαδρομές τηςαπόλαυσης,ενεργοποιώντας τους θερμικούς δέκτες του σώματος και απελευθερώνοντας τα πολύτιμα συστατικά τους. Θααπολαύσετε έναμοναδικό massage που θα σας χαλαρώσει και φεύγοντας θα νιώθετε εντελώς ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.


Lomi- Lomi – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 65€
Είναι μια απότις ωραιότερες τεχνικές μασάζ που υπάρχουν καθώς εκτός της βαθιά χαλαρωτικής μυϊκής μάλαξης, επίσηςπεριλαμβάνει μακριέςσυνεχόμενες κινήσεις με ρευστότητα, οι οποίες δίνουν την αίσθηση πολλών χεριών κατά μήκος τουσώματος.Ο θεραπευτής τουLomi Lomi, χρησιμοποιεί διαισθητική κίνηση, αναπνοές, ρυθμό, εστιασμένη πρόθεση και αγάπη για ναενεργοποίηση το σώμα καινα φέρει βαθιές αλλαγές και εξισορρόπηση στον δέκτη. Τα χέρια λειτουργούν σαν μια προέκταση τηςκαρδιάς (στην Αμερική τοαποκαλούν και “loving hands massage “τα χέρια της αγάπης” ) και αυτό ίσως το καθιστά ποιόαποτελεσματικό στο να επηρεάζεισε ψυχικό και πνευματικό επίπεδο τον δέκτη.Οι μακριές, ρυθμικές, σαρωτικές κινήσεις του Lomi Lomi που παρομοιάζονται μετα κύματα του ωκεανού, καθαρίζουν καιαπομακρύνουν τις εντάσεις από το σώμα “ξεμπλοκάρουν” αφήνοντας δέκτη και δότηαναζωογονημένους.


Candle oil Massage – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 50€
Το Μασάζγίνεται σε όλο το σώμα με ζεστό λάδι απo κερί που λιώνει. Μοναδική και πρωτότυπη αίσθηση χαλάρωσης σε συνδυασμόμεαρώματα από αιθέρια έλαια που σας ταξιδεύουν σε ονειρεμένους τόπους. Αφεθείτε στο ζεστό κερί να ενεργήσει και μετάτηνθεραπεία ώστε να δώσει στο σώμα σας ότι ακριβώς χρειάζεται. Βαθιά ενυδάτωση που θα διαρκέσει για μέρες.


Straightener Massage – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 65€
ΤοMassage αυτό εφαρμόζεται με χέρια, δάχτυλα, αγκώνες, γόνατα , αντιβράχιο και πιέσεις με τα πόδια. Στόχος μας είναι,μύες,τένοντες, και οι αρθρώσεις να ξεμπλοκάρουν απ την καθημερινή κακή στάση του σώματος που έχει ως αποτέλεσμαχρόνιουςπόνους. Η οξυγόνωση, η αιμάτωση και η ενεργειακή ροή αυξάνονται σημαντικά κατά τη διάρκεια της θεραπείαςπροσφέρονταςευεργετικά αποτελέσματα στην ψυχική και σωματική μας υγεία.


Thai Yoga Massage – Διάρκεια: 90’ / Τιμή: 60€
Το thaiΥοgα massage γίνεται πάνω σε ένα στρώμα στο πάτωμα. Δεν χρησιμοποιείται λάδι και ο δέκτης είναι ντυμένος μεάνετα ρούχα(πχ. φόρμα) Το thai massage δεν μοιάζει με το κλασικό μασάζ. Αποκαλείται επίσης thai yoga massage γιατί οθεραπευτήςχρησιμοποιεί τα χέρια του, τα γόνατα, τα πόδια και τα πέλματά του για να εφαρμόσει στον δέκτη μια σειρά απόπιέσεις σεενεργειακές γραμμές, αλλά και από διατάσεις που μοιάζουν με τη yoga. Πολλοί λένε ότι είναι σαν να κάνεις yogaχωρίς κόπο.


Thai Oil Massage – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 50€
Η εφαρμογήτου γίνεται στο πάτωμα με μαγιό και είναι ιδανικό μασάζ για το καλοκαίρι.To thai massage με έλαια συνδυάζει τηνπαραδοσιακή και αρχαία τέχνη του ταϊλανδέζικου μασάζ χρησιμοποιώντας διατάσειςκαι ποικίλες μορφές πιέσεων δουλεύονταςκυρίως με δάκτυλα, παλάμες, αγκωνές και πήχεις.


Aloe Vera Massage – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 55€
Το μασάζμε aloe βοηθά στην ενυδάτωση – ανάπλαση της επιδερμίδας καθώς η διαδικασία της μάλαξης σε όλο το σώμα χαρίζειευεξία καιαναζωογόνηση. Ιδανικό για αφυδατωμένα δέρματα και μετά από έκθεση στον ήλιο (ηλιοθεραπεία).


Royal Honey Therapy – Διάρκεια: 1:30h / Τιμή: 60€
Στηνεφαρμογή του συγκεκριμένου μασάζ χρησιμοποιούμε μέλι που αναμειγνύεται με αρωματικό έλαιο.Η θεραπεία ξεκινά με απολέπισηστα πόδια (Πίλινγκ και Ποδόλουτρο) και συνεχίζει το τελετουργικό για την απόλυτη χαλάρωσημε ένα Full Body Massage.

TOP